Telefon: +45 33 32 83 11 (tirsdage) | E-mail: folkevirke@folkevirke.dk | CVR nummer 55704414

Herlige feriedage

Folkevirke arrangerede lejr for bedsteforældre og børnebørn i skolernes efterårsferie i dagene den 18. til 22. oktober 2010

I skolernes efterårsferie gennemførte Folkevirke en lejr for bedsteforældre og børnebørn. Årets lejr blev holdt på Fyn, hvor vejret viste sig fra sin flotteste side. Høj sol og blå himmel, så vejret satte de bedste rammer for nogle herlige lejrdage. Årets lejr var fyldt helt op med glade deltagere.

Aldersmæssigt var spændet stort i år. Hele 81 år var der mellem den ældste deltager og det yngste tvillingepar, som her ses i en hyggelig stund. De mange deltagere sagde "På gensyn næste år!", da de fredag pakkede soveposerne sammen og fyldt med gode oplevelser rejste hjem.

Bedsteforældre-børnebørnlejr oplevet gennem en 11 årigs øjne: Da folkevirkes lejr for Bedsteforældre og Børnebørn var slut skrev 11 årige Frederik en stil i skolen. Under overskriften "Min efterårsferie" fortalte 11 årige Frederik medrivende om de sjove oplevelser han havde haft sammen med de mange legekammerater.