Telefon: +45 33 32 83 11 (tirsdage) | E-mail: folkevirke@folkevirke.dk | CVR nummer 55704414

Folkevirke i Lyngby

Folkevirke i Lyngby se nu Folkevirke København

Lyngby litteraturkreds er stadig aktiv i Lyngby Folkevirke Lyngby kredsen er lukket, men arrangementerne foregår nu i Folkevirke København.

Folkevirke i Lyngby har eksisteret siden 1980erne. Kredsen blev oprettet som et supplement til kredsen i Virum. Her holdt man altid møder om eftermiddagen og Lyngbykredsen ønskede at gøre det muligt for medlemmer, der var på arbejdsmarkedet at deltage i møder arrangeret af Folkevirke. Lyngbykredsen holdt derfor møder om aftenen eller i weekenden. Møderne blev holdt på Lindegården, Sophienholm og Fuglevad Mølle – alle steder beliggende i smukke omgivelser.

Kirsten Andersen var de første mange år formand for kredsen. Hun er kendt af mange folkevirkere, da hun var formand for Folkevirke og senere medlem af forretningsudvalget.

Desværre er vi blevet færre og færre medlemmer og i bestyrelsen har vi mistet flere medlemmer, sidst Lene Hjeds, som døde i efteråret 18. Det har også været svært at samle deltagere til møderne, og vi har derfor besluttet at lukke kredsen. Vi sender alle vores kontakter til Folkevirke i København, som også overtager vores møder i Dyrehaven og vores operagennemgang. Disse to arrangementer har trofaste deltagerne og vi håber, at vi ses i København, som vi på denne måde styrker.

Mange tak for hyggelige stunder

Jeanne Bau-Madsen